DOBRE VIJESTI ZA SVE KORISNIKE I ZAPOSLENICE PROGRAMA “ZAŽELI”!

 Do sada smo već zaprimili stotine upita hoće li se nastaviti Program “Zaželi”. Zainteresirani su jednako bili korisnici i zaposlenice istog što ni malo ne čudi jer se u okviru ovog programa razvila jedna neraskidiva simbioza potrebitih. Stvorena su nova prijateljstva, pomoć koju kroz program primaju njegovi korisnici nenadomjestiva je, a s druge strane, njegov nastavak osigurava egzistenciju njegovih zaposlenica koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Program ove godine završava u 150 gradova i sela, no iz Ministarstva rada stigle su dobre vijesti:
“U sljedećih 5 dana do mjesec dana raspisat ćemo program ‘Zaželi’, odnosno drugu fazu. Ona se odnosi na sve postojeće ugovore”, riječi su Dragana Jelića, državnog tajnika Ministarstva rada.
Jelić je dodao i kako nijedna žena koja želi nastaviti ovaj projekt neće ostati bez posla, kao i nijedna osoba koja je trebala skrb.
Sve pohvale Ministarstvu koje je prepoznalo ogromnu potrebu nastavka programa, kao i činjenicu koliko on u stvarnosti znači njegovim korisnicima i zaposlenicama, a mi ćemo se naravno potruditi kvalitetno napisati projekt i biti među prvima koji će ga prijaviti.
*Program Zaželi u Hrvatskoj je zbrinuo više od 6000 dugotrajno nezaposlenih žena, te 28.000 starih osoba.